Om oss

Bjørke Agentur har utstilling, butikk og kontorer på Majorstuen i Oslo.

Siden 1985 har vi levert sikkerhetsprodukter av høy kvalitet hovedsakelig for det norske marked . Vi har valgt å kunne dekke sikkerhetsbehovet både for private og for bedrifter, stat og kommuner. Vi har et bredt utvalg av ; bla. dokumentskap, datamediaskap, sikkerhetsskap, verdiskap, arkivskap, nøkkelskap, pengeskrin, våpenskap, deponeringsskap og seddelbokser, innbygningsskap mm. samt stort utvalg av saueskinn.

Vår lange erfaring kommer våre kunder til gode ved at vi raskt kan løse evt. tekniske problemer, sikkerhetsbehov osv. Vi har eget serviceteam som kan hjelpe og forhandlere over hele landet.

Bjørke Agentur er en liten bedrift, men allikevel er vi blant de største i det norske marked, fordi vi har valgt å yte god service til våre kunder og fordi vi selger kvalitet til riktig pris.

Vi etterstreber god kundeoppfølging og vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyd med å samarbeide med oss.

Vår største samarbeidspartner er De Raat Security Products med hovedsete i Nederland som anses å være en av de største leverandør av sikkerhetsprodukter for bransjen i Europa. Dette samarbeidet bidrar til at vi hele tiden er oppdatert på endringer i markedet og kan alltid tilby de nyeste produktene . Dette firmaet tilbyr oss de beste varer fra hele verden .

Det finnes en Bjørke Safe for alle behov til meget konkuranssedyktige priser. Vi kan også tilby spesialløsninger etter kundens ønske som ikke finnes blant standard modeller .

Har du et sikkerhetsbehov i forhold til trygg oppbevaring , ta kontakt og vi vil gi deg en meget god løsning fra oss til riktig pris.

Vi har meget gunstige fraktavtaler som kommer våre kunder tilgode slik at vi kan levere til kundens adresse over hele landet.

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle
0