Saueskinn og dekorasjoner

Vi tilbyr nå ett bredt utvalg av saueskinn og eksklusive dekorasjoner som bøffelskaller, horn, utskårne ørner, drikkebrikker av skinn etc. Ett utvalg finnes også utstilt i vår butikk. Kan også kjøpes i vår NETTBUTIKK

Saueskinn


Ekte saueskinn i ypperlig kvalitet. Alle saueskinnene våre er økologisk garvet (dvs. kromfrie) og har myk og fin ull og derfor bra både for mennesker og miljø. Flere farger og størrelser. Vi har også saueskinnsfeller som er sydd sammen av flere saueskinn som er ekstra store. Skinnstørrelsen måles på samme måte som garveriet gjør, dvs. lengden på hårsiden fra ytterst på tuppen til høyre/venstre side inkl. håret og bredden tilsvarende på det bredeste. Dette er ett naturprodukt hvor både størrelse og utseende vil variere og kunne avvike noe fra eksempelbildene. Lyse/hvite skinn kan ha mer eller mindre innslag av gulskjær som er naturlig for denne type skinn.

Vedlikehold: Ingen av saueskinnene våre bør vaskes i maskin, noe som heller ikke er nødvendig med saueskinn. Ull er selvrensende, luft saueskinnet under et tak i fuktig vær. Børst og støvsug regelmessig. Hvis saueskinnet får flekker, gni med en lett fuktig klut, unngå å få skinnsiden bløt. Hvis den allikevel blir fuktig, la saueskinnet tørke sakte og dra/strekk på saueskinnet med jevne mellomrom. Saueskinn kan vaskes på renseri. Fargede saueskinn skal ikke utsettes for direkte sollys, da fargen kan falme / få farge endring.


Graverte Bøffelskaller


Ekte bøffelskaller med horn og forseggjorte graveringer på skallen. Dette er ett naturprodukt så ingen vil være like


Andre bøffelskaller


Ekte bøffelskaller med horn. Naturell, bleket og med malte motiv. Dette er ett naturprodukt så ingen vil være like


Yak skaller


Yak med naturell skalle
Dette er ett naturprodukt hvor både størrelse og utseende vil variere og produktene vil kunne avvike noe fra bildene.


Diverse Skinn


Ekte Springbukkskinn og kuskinn i ypperlig kvalitet og flotte farger. Dette er ett naturprodukt hvor både størrelse og utseende vil variere og produktene vil kunne avvike noe fra bildene.


Horn/Gevir


Løse horn fra Bøffel, Longhorn, Hjort mm.


Diverse produkter


Vi har også andre produkter som drikkebrikker, utskårne ørner, haihoder, fotstoler etc. 

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle
0